Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Sevilla (4-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 25 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Borussia M'gladbach het woensdag 25 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Borussia M'gladbach - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Sevilla (4-2)

Het Champions League duel tussen Borussia M'gladbach en Sevilla is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Borussia Mönchengladbach op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Stindl. Helaas voor Borussia Mönchengladbach werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Borussia Mönchengladbach dat via F. Johnson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Raffael dacht na 78 minuten te scoren voor Borussia Mönchengladbach, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Sevilla via Vitolo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Borussia Mönchengladbach via L. Stindl de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde É. Banega namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

LIVE Borussia M'gladbach - Sevilla 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Drmic voor I. Traoré Borussia Mönchengladbach
29' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van G. Xhaka Borussia Mönchengladbach
34' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
50' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Dahoud Borussia Mönchengladbach
64' Wissel Sevilla Wissel S. NZonzi voor M. Krohn-Dehli Sevilla
68' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt F. Johnson met assist van J. Korb Borussia Mönchengladbach
76' Wissel Sevilla Wissel Llorente voor K. Gameiro Sevilla
78' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Raffael met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Schulz voor M. Dahoud Borussia Mönchengladbach
82' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo met assist van Llorente Sevilla
83' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van F. Johnson Borussia Mönchengladbach
83' Wissel Sevilla Wissel Mariano voor Coke Sevilla
84' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Drmic Borussia Mönchengladbach
87' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel N. Elvedi voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
91' Penalty Sevilla Penalty É. Banega Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Sevilla
Opstellingen Borussia M'gladbach - Sevilla

Voorbeschouwing Borussia M'gladbach - Sevilla

Borussia M'gladbach en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Borussia M'gladbach en Sevilla in de Champions League vond plaats op 15 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borussia M'gladbach te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borussia M'gladbach. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.