Nabeschouwing Celtic - Malmo FF (3-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 19 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Celtic het woensdag 19 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Malmo FF (3-2)

Het Champions League duel tussen Celtic en Malmo FF is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Griffiths. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Celtic dat via N. Biton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Berget dacht na 52 minuten te scoren voor Malmö FF, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Celtic via L. Griffiths, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 95 minuten spelen wist Malmö FF via J. Berget de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Malmo FF
3
2
LIVE Celtic - Malmo FF 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths met assist van S. Johansen Celtic
10' Doelpunt Celtic Doelpunt N. Biton met assist van S. Johansen Celtic
52' Doelpunt Malmö FF Doelpunt J. Berget met assist van M. Eikrem Malmö FF
61' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic
62' Wissel Celtic Wissel G. Mackay-Steven voor S. Armstrong Celtic
68' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Tinnerholm Malmö FF
72' Wissel Malmö FF Wissel F. Carvalho voor M. Eikrem Malmö FF
74' Wissel Celtic Wissel N. Çiftçi voor L. Griffiths Celtic
75' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
75' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
80' Wissel Celtic Wissel E. Ambrose voor M. Lustig Celtic
81' Wissel Malmö FF Wissel T. Sana voor E. Rakip Malmö FF
95' Doelpunt Malmö FF Doelpunt J. Berget met assist van F. Carvalho Malmö FF
95' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Johansen Celtic
95' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Y. Yotún Malmö FF
91' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Çiftçi Celtic