Nabeschouwing Crusaders - Levadia (0-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 30 juni 2015 - 20:45 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Crusaders het dinsdag 30 juni 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Levadia. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - Levadia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - Levadia (0-0)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Crusaders en Levadia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crusaders - Levadia
LIVE Crusaders - Levadia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - Levadia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
40' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor J. Owens Crusaders
61' Wissel Levadia Wissel I. Antonov voor P. Marin Levadia
64' Gele kaart Levadia Gele kaart voor A. Pikk Levadia
76' Wissel Crusaders Wissel J. Forsythe voor D. Caddell Crusaders
81' Gele kaart Levadia Gele kaart voor T. Rähn Levadia
85' Wissel Crusaders Wissel S. OFlynn voor J. Owens Crusaders
85' Wissel Levadia Wissel K. Saag voor I. Teever Levadia
87' Gele kaart Levadia Gele kaart voor J. Laitinen Levadia
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - Levadia
Opstellingen Crusaders - Levadia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crusaders - Levadia

Crusaders en Levadia spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Crusaders en Levadia elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Crusaders 0
Winst Levadia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Crusaders - Levadia Opstelling Crusaders Opstelling Levadia Live Crusaders - Levadia Live Crusaders - Levadia kijken Crusaders - Levadia kijken Live Crusaders - Levadia stream Crusaders - Levadia Fox Sports Nabeschouwing Crusaders - Levadia Uitslag Crusaders - Levadia Statistieken Crusaders - Levadia Champions League 2015/2016 Crusaders - Levadia wedden Crusaders - Levadia gokken Crusaders - Levadia Unibet