Nabeschouwing Crusaders - Skënderbeu Korçë (3-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 21 juli 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Crusaders het dinsdag 21 juli 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Skënderbeu Korçë. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - Skënderbeu Korçë live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - Skënderbeu Korçë (3-2)

Het Champions League duel tussen Crusaders en Skënderbeu Korçë is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Crusaders. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Arapi in de 11e minuut, waardoor Skënderbeu Korçë met een man minder kwam te staan. In de 50e minuut was het Crusaders dat via S. OFlynn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Berisha dacht na 69 minuten te scoren voor Skënderbeu Korçë, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Skënderbeu Korçë via L. Latifi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Crusaders via M. Snoddy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde A. Mitchell namens Crusaders. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Crusaders - Skënderbeu Korçë
3
2
LIVE Crusaders - Skënderbeu Korçë 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - Skënderbeu Korçë teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor B. Burns Crusaders
11' Rode kaart Skënderbeu Korçë Rode kaart voor R. Arapi Skënderbeu Korçë
33' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor B. Berisha Skënderbeu Korçë
36' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor C. McClean Crusaders
50' Doelpunt Crusaders Doelpunt S. OFlynn Crusaders
61' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor C. Coates Crusaders
67' Wissel Crusaders Wissel D. OCarroll voor S. OFlynn Crusaders
69' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt B. Berisha Skënderbeu Korçë
71' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
73' Wissel Crusaders Wissel R. Clarke voor D. Caddell Crusaders
77' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt L. Latifi Skënderbeu Korçë
85' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel G. Progni voor L. Latifi Skënderbeu Korçë
92' Doelpunt Crusaders Doelpunt M. Snoddy Crusaders
93' Doelpunt Crusaders Doelpunt A. Mitchell Crusaders
90' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel V. Hristov voor H. Salihi Skënderbeu Korçë
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - Skënderbeu Korçë
Opstellingen Crusaders - Skënderbeu Korçë

Voorbeschouwing Crusaders - Skënderbeu Korçë

Crusaders en Skënderbeu Korçë spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Crusaders en Skënderbeu Korçë in de Champions League vond plaats op 14 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Skënderbeu Korçë. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Skënderbeu Korçë favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crusaders te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crusaders. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.