Nabeschouwing CSKA Moskva - Sparta Praha (2-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 28 juli 2015 - 18:15 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt CSKA Moskva het dinsdag 28 juli 2015 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de CSKA Moskva - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Sparta Praha (2-2)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Sparta Praha geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Dzagoev. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Sparta Praha dat via K. Fatai dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Tošić dacht na 53 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sparta Praha via L. Krejčí, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Sparta Praha
2
2
LIVE CSKA Moskva - Sparta Praha 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Dzagoev met assist van Z. Tošić CSKA Moskva
15' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt K. Fatai met assist van C. Nhamoinesu Sparta Praha
29' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Holek Sparta Praha
44' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Krejčí Sparta Praha
46' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor K. Fatai Sparta Praha
46' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor K. Nababkin CSKA Moskva
52' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Z. Tošić CSKA Moskva
53' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Z. Tošić CSKA Moskva
57' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Krejčí met assist van L. Vácha Sparta Praha
57' Wissel Sparta Praha Wissel T. Konaté voor K. Fatai Sparta Praha
68' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Matějovský Sparta Praha
72' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor A. Dzagoev CSKA Moskva
84' Wissel Sparta Praha Wissel Marco Paixao voor L. Krejčí Sparta Praha
86' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor P. Wernbloom CSKA Moskva
86' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Strandberg voor Z. Tošić CSKA Moskva
90' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor C. Strandberg CSKA Moskva
92' Wissel Sparta Praha Wissel J. Brabec voor B. Dočkal Sparta Praha