Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Fola Esch (1-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 15 juli 2015 - 21:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 15 juli 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fola Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Fola Esch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Fola Esch (1-1)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Fola Esch geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 25e minuut dacht Fola Esch op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hadji. Helaas voor Fola Esch werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Dinamo Zagreb dat via Á. Henríquez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut moest Fola Esch verder met een man minder nadat Roni een rode kaart had gekregen. Het lukte Dinamo Zagreb in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Fola Esch
1
1
LIVE Dinamo Zagreb - Fola Esch 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Fola Esch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Fola Esch Doelpunt S. Hadji Fola Esch
25' Wissel Fola Esch Wissel J. Hornuss voor S. Bensi Fola Esch
34' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor M. Martino Fola Esch
35' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Gonçalo Dinamo Zagreb
36' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Á. Henríquez Dinamo Zagreb
49' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
58' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Šimunović Dinamo Zagreb
59' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Z. Pamić voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
64' Rode kaart Fola Esch Rode kaart voor Roni Fola Esch
64' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor E. Françoise Fola Esch
69' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor M. Kirch Fola Esch
69' Wissel Dinamo Zagreb Wissel E. Çekiçi voor Gonçalo Dinamo Zagreb
78' Wissel Fola Esch Wissel A. Rani voor E. Françoise Fola Esch
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Armin Hodžić voor J. Taravel Dinamo Zagreb
82' Wissel Fola Esch Wissel B. Camerling voor S. Hadji Fola Esch
85' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Soudani Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Fola Esch
Opstellingen Dinamo Zagreb - Fola Esch

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Fola Esch

Dinamo Zagreb en Fola Esch spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Fola Esch in de Champions League vond plaats op 23 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fola Esch slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.