Nabeschouwing Dundalk - BATE (0-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 22 juli 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dundalk het woensdag 22 juli 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Oriel Park in Dundalk.

Via de Dundalk - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - BATE (0-0)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Dundalk en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundalk - BATE
LIVE Dundalk - BATE 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Meenan Dundalk
22' Gele kaart BATE Gele kaart voor F. Mladenović BATE
23' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Baga BATE
56' Wissel Dundalk Wissel C. Shields voor D. Meenan Dundalk
66' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor B. Gartland Dundalk
68' Wissel BATE Wissel N. Nikolić voor I. Aleksievich BATE
75' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor R. Finn Dundalk
76' Wissel Dundalk Wissel J. Mountney voor R. Finn Dundalk
82' Wissel Dundalk Wissel K. Byrne voor D. Horgan Dundalk
85' Wissel BATE Wissel A. Rios voor M. Gordeychuk BATE
88' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Massey Dundalk
94' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor K. Byrne Dundalk
91' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Rios BATE
91' Wissel BATE Wissel N. Signevich voor A. Karnitskiy BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - BATE
Opstellingen Dundalk - BATE

Voorbeschouwing Dundalk - BATE

Dundalk en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dundalk en BATE in de Champions League vond plaats op 15 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is BATE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dundalk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dundalk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.