Nabeschouwing Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv (1-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 9 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dynamo Kiev het woensdag 9 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv (1-0)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Maccabi Tel Aviv is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Garmash. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt D. Garmash Dynamo Kyiv
18' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Husyev voor A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
31' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Antunes Dynamo Kyiv
40' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Danilo Silva Dynamo Kyiv
42' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor N. Igiebor Maccabi Tel Aviv
46' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Rybalka Dynamo Kyiv
64' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Miguel Veloso voor D. Garmash Dynamo Kyiv
72' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Peretz voor N. Igiebor Maccabi Tel Aviv
72' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel G. Vermouth voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
81' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Tibi Maccabi Tel Aviv
83' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Itzhaki voor T. Ben Chaim Maccabi Tel Aviv
87' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor B. Itzhaki Maccabi Tel Aviv
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Ł. Teodorczyk voor Júnior Moraes Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Maccabi Tel Aviv

Dynamo Kiev en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Maccabi Tel Aviv in de Champions League vond plaats op 29 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dynamo Kiev favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Maccabi Tel Aviv slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.