Nabeschouwing Dynamo Kiev - Porto (2-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 16 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dynamo Kiev het woensdag 16 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Porto (2-2)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 20e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Husyev. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Porto dat via V. Aboubakar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Aboubakar dacht na 81 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Dynamo Kyiv via V. Buyalskyy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Dynamo Kiev - Porto 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Porto Gele kaart voor Maicon Porto
20' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Husyev met assist van D. Garmash Dynamo Kyiv
23' Doelpunt Porto Doelpunt V. Aboubakar met assist van M. Layún Porto
40' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Pereira Porto
46' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Husyev Dynamo Kyiv
48' Gele kaart Porto Gele kaart voor V. Aboubakar Porto
58' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Rybalka Dynamo Kyiv
65' Wissel Porto Wissel Tello voor H. Herrera Porto
67' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Buyalskyy voor O. Husyev Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Y. Belhanda voor D. González Dynamo Kyiv
78' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor Y. Brahimi Porto
81' Doelpunt Porto Doelpunt V. Aboubakar Porto
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Kravets voor Miguel Veloso Dynamo Kyiv
88' Gele kaart Porto Gele kaart voor Danilo Pereira Porto
89' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Buyalskyy met assist van S. Rybalka Dynamo Kyiv
92' Wissel Porto Wissel D. Osvaldo voor V. Aboubakar Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Porto
Opstellingen Dynamo Kiev - Porto

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Porto

Dynamo Kiev en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Porto in de Champions League vond plaats op 6 november 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.