Nabeschouwing FCSB - Trenčín (2-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 22 juli 2015 - 20:30 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt FCSB het woensdag 22 juli 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Trenčín (2-3)

Het Champions League duel tussen FCSB en Trenčín is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Trenčín op voorsprong te komen via een doelpunt van Wesley. Helaas voor Trenčín werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Trenčín dat via M. Bero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Muniru dacht na 57 minuten te scoren voor FCSB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde FCSB via G. Tadé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 74e minuut moest Trenčín verder met een man minder, nadat M. Rundić een tweede gele kaart kreeg. In de 84e minuut scoorde Wesley namens Trenčín. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Trenčín
2
3
LIVE FCSB - Trenčín 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Trenčín Doelpunt Wesley Trenčín
18' Wissel FCSB Wissel J. Hamroun voor N. Stanciu FCSB
20' Doelpunt Trenčín Doelpunt M. Bero Trenčín
33' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Bero Trenčín
35' Wissel FCSB Wissel C. Râpă voor Fernando Varela FCSB
57' Doelpunt FCSB Doelpunt S. Muniru FCSB
60' Penalty FCSB Penalty G. Tadé FCSB
61' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Chipciu FCSB
63' Gele kaart FCSB Gele kaart voor S. Muniru FCSB
64' Wissel Trenčín Wissel D. Guba voor G. van Kessel Trenčín
66' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Rundić Trenčín
73' Wissel Trenčín Wissel I. Rabiu voor P. Čögley Trenčín
74' Tweede gele kaart Trenčín Tweede gele kaart voor M. Rundić Trenčín
82' Wissel FCSB Wissel A. Tahar voor G. Tadé FCSB
84' Doelpunt Trenčín Doelpunt Wesley Trenčín
87' Wissel Trenčín Wissel P. Kleščík voor Jairo Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Trenčín
Opstellingen FCSB - Trenčín

Voorbeschouwing FCSB - Trenčín

FCSB en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Trenčín in de Champions League vond plaats op 14 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor FCSB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FCSB favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trenčín slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.