Nabeschouwing Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk (0-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 28 juli 2015 - 20:00 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Fenerbahçe het dinsdag 28 juli 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk.

Via de Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk (0-0)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Shakhtar Donetsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk
LIVE Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Bruno Alves Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Raul Meireles voor M. Topal Fenerbahçe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel R. van Persie voor M. Sow Fenerbahçe
76' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor Marlos Shakhtar Donetsk
79' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Kovalenko voor Taison Shakhtar Donetsk
84' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Stoch Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Stoch voor Diego Fenerbahçe
90' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Malyshev voor Fred Shakhtar Donetsk
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk

Fenerbahçe en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Shakhtar Donetsk elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Shakhtar Donetsk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Opstelling Fenerbahçe Opstelling Shakhtar Donetsk Live Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Live Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk kijken Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk kijken Live Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk stream Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Uitslag Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Statistieken Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Champions League 2015/2016 Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk wedden Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk gokken Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk Unibet