Nabeschouwing Folgore - Pyunik (1-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 7 juli 2015 - 20:30 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Folgore het dinsdag 7 juli 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Folgore - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folgore - Pyunik (1-2)

Het Champions League duel tussen Folgore en Pyunik is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Pyunik op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Hovhannisyan. Helaas voor Pyunik werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Pyunik dat via V. Satumyan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Traini dacht na 66 minuten te scoren voor Folgore, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Folgore - Pyunik
1
2
LIVE Folgore - Pyunik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folgore - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Pyunik Doelpunt K. Hovhannisyan Pyunik
11' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor V. Haroyan Pyunik
40' Gele kaart Folgore Gele kaart voor G. Bollini Folgore
40' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Yuspashyan Pyunik
41' Doelpunt Pyunik Doelpunt V. Satumyan Pyunik
45' Gele kaart Folgore Gele kaart voor S. Pacini Folgore
56' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Muccini Folgore
59' Wissel Folgore Wissel A. Della Valle voor A. Nucci Folgore
65' Wissel Pyunik Wissel R. Hovsepyan voor Gagik Poghosyan Pyunik
66' Doelpunt Folgore Doelpunt M. Traini Folgore
71' Wissel Folgore Wissel L. Rossi voor F. Bollini Folgore
71' Wissel Pyunik Wissel G. Hovhannisyan voor K. Hovhannisyan Pyunik
73' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Berardi Folgore
73' Wissel Pyunik Wissel J. Jeremiah voor Razmik Hakobyan Pyunik
83' Wissel Folgore Wissel M. Casadei voor G. Bollini Folgore
92' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor C. Romero Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Folgore - Pyunik
Opstellingen Folgore - Pyunik

Voorbeschouwing Folgore - Pyunik

Folgore en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Folgore en Pyunik in de Champions League vond plaats op 30 juni 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pyunik. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Pyunik favoriet. 1 keer wist de ploeg van Folgore te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Folgore. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.