Nabeschouwing Gent - Zenit (2-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 9 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Gent het woensdag 9 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zenit (2-1)

Het Champions League duel tussen Gent en Zenit is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Depoitre. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Zenit dat via A. Dzyuba dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Miličević dacht na 78 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Gent - Zenit 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van M. Simon Gent
44' Gele kaart Zenit Gele kaart voor E. Garay Zenit
61' Wissel Zenit Wissel P. Dolgov voor A. Ryazantsev Zenit
65' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba Zenit
75' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Javi García Zenit
76' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Yusupov Zenit
78' Doelpunt Gent Doelpunt D. Miličević Gent
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor D. Miličević Gent
79' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Lodygin Zenit
82' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor D. Miličević Gent
83' Wissel Zenit Wissel D. Bogaev voor A. Anyukov Zenit
86' Wissel Zenit Wissel K. Troyanov voor Javi García Zenit
88' Wissel Gent Wissel K. Saief voor M. Simon Gent
89' Gele kaart Zenit Gele kaart voor N. Lombaerts Zenit
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Mitrović Gent
92' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Danny Zenit
93' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zenit
Opstellingen Gent - Zenit

Voorbeschouwing Gent - Zenit

Gent en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zenit in de Champions League vond plaats op 29 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gent. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.