Nabeschouwing Hibernians - Maccabi Tel Aviv (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 14 juli 2015 - 20:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Hibernians het dinsdag 14 juli 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Hibernians Stadium in Corradino.

Via de Hibernians - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - Maccabi Tel Aviv (2-1)

Het Champions League duel tussen Hibernians en Maccabi Tel Aviv is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hibernians. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Maccabi Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Igiebor. Helaas voor Maccabi Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Hibernians dat via Jorge Pereira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jackson Lima dacht na 85 minuten te scoren voor Hibernians, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hibernians - Maccabi Tel Aviv
2
1
LIVE Hibernians - Maccabi Tel Aviv 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt N. Igiebor Maccabi Tel Aviv
35' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor B. Kristensen Hibernians
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel O. Ben Harush voor N. Mitrović Maccabi Tel Aviv
47' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Jackson Lima Hibernians
49' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor O. Ben Harush Maccabi Tel Aviv
52' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Ben Basat Maccabi Tel Aviv
59' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Itzhaki voor G. Vermouth Maccabi Tel Aviv
64' Wissel Hibernians Wissel Jou Silva voor Gilmar Hibernians
74' Doelpunt Hibernians Doelpunt Jorge Pereira Hibernians
82' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Marcelo Dias Hibernians
84' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
85' Doelpunt Hibernians Doelpunt Jackson Lima Hibernians
92' Wissel Hibernians Wissel J. Bezzina voor A. Cohen Hibernians
94' Wissel Hibernians Wissel J. Mbong voor Jorge Pereira Hibernians