Nabeschouwing HJK - Ventspils (1-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 21 juli 2015 - 18:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt HJK het dinsdag 21 juli 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ventspils.

Via de HJK - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Ventspils (1-0)

Het Champions League duel tussen HJK en Ventspils is geëindigd in een 1-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 83e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Havenaar. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken HJK - Ventspils
1
0
LIVE HJK - Ventspils 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Žuļevs Ventspils
39' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor R. Rugins Ventspils
67' Wissel HJK Wissel M. Klinga voor A. Tanaka HJK
77' Wissel Ventspils Wissel A. Mordatenko voor N. Mujeci Ventspils
81' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor A. Sineļnikovs Ventspils
81' Wissel Ventspils Wissel G. Karlsons voor D. Turkovs Ventspils
83' Doelpunt HJK Doelpunt M. Havenaar HJK
85' Wissel HJK Wissel O. Jallow voor E. Zeneli HJK
87' Wissel HJK Wissel R. Peiponen voor S. Sorsa HJK
91' Wissel Ventspils Wissel E. Tīdenbergs voor V. Žuļevs Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Ventspils
Opstellingen HJK - Ventspils

Voorbeschouwing HJK - Ventspils

HJK en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Ventspils in de Champions League vond plaats op 14 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is HJK favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ventspils slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.