Nabeschouwing Levadia - Crusaders (1-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 7 juli 2015 - 18:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Levadia het dinsdag 7 juli 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Levadia - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Crusaders (1-1)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Levadia en Crusaders geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 4e minuut dacht Crusaders op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Carvill. Helaas voor Crusaders werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Levadia dat via S. Luts dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levadia - Crusaders
1
1
LIVE Levadia - Crusaders 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Crusaders Doelpunt M. Carvill Crusaders
19' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor J. Robinson Crusaders
21' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor M. Carvill Crusaders
22' Doelpunt Levadia Doelpunt S. Luts Levadia
70' Wissel Crusaders Wissel S. OFlynn voor J. Owens Crusaders
72' Wissel Levadia Wissel K. Saag voor I. Pecha Levadia
79' Wissel Crusaders Wissel R. Clarke voor D. Caddell Crusaders
88' Wissel Levadia Wissel I. Subbotin voor Omar El Hussieny Levadia
95' Gele kaart Levadia Gele kaart voor I. Antonov Levadia
93' Wissel Crusaders Wissel D. OCarroll voor M. Carvill Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Levadia - Crusaders
Opstellingen Levadia - Crusaders

Voorbeschouwing Levadia - Crusaders

Levadia en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Levadia en Crusaders in de Champions League vond plaats op 30 juni 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.