Nabeschouwing Maribor - Astana (1-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 14 juli 2015 - 20:30 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Maribor het dinsdag 14 juli 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Astana.

Via de Maribor - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Astana (1-0)

Het Champions League duel tussen Maribor en Astana is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Maribor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Šuler. Helaas voor Maribor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Astana
1
0
LIVE Maribor - Astana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Maribor Doelpunt M. Šuler Maribor
9' Gele kaart Astana Gele kaart voor B. Ilič Astana
29' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Kabha Maribor
66' Wissel Maribor Wissel Ž. Filipović voor M. Kabha Maribor
66' Wissel Maribor Wissel D. Bohar voor D. Vršič Maribor
72' Wissel Astana Wissel J. Kabananga voor T. Nuserbayev Astana
74' Wissel Maribor Wissel L. Zahovič voor D. Volaš Maribor
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor G. Zhukov Astana
82' Gele kaart Maribor Gele kaart voor P. Stojanovič Maribor
82' Wissel Astana Wissel D. Dedechko voor G. Zhukov Astana
86' Gele kaart Maribor Gele kaart voor L. Zahovič Maribor
90' Wissel Astana Wissel F. Kéthévoama voor B. Dzholchiev Astana