Nabeschouwing Molde - Dinamo Zagreb (3-3) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 4 augustus 2015 - 19:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Molde het dinsdag 4 augustus 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Molde - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Dinamo Zagreb (3-3)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Molde en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 17e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pjaca. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Dinamo Zagreb dat via A. Ademi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Rog dacht na 22 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Molde via E. Hussain, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Molde via M. Elyounoussi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 72 minuten kon V. Forren van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Molde het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 75e minuut leek O. Kamara te scoren voor Molde, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Molde - Dinamo Zagreb
3
3
LIVE Molde - Dinamo Zagreb 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Pjaca Dinamo Zagreb
20' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi Dinamo Zagreb
22' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Rog Dinamo Zagreb
32' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Gonçalo Dinamo Zagreb
43' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hussain Molde
46' Gele kaart Molde Gele kaart voor V. Forren Molde
51' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Eduardo Dinamo Zagreb
52' Penalty Molde Penalty M. Elyounoussi Molde
54' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Antolić voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Armin Hodžić voor E. Soudani Dinamo Zagreb
72' Tweede gele kaart Molde Tweede gele kaart voor V. Forren Molde
75' Doelpunt Molde Doelpunt O. Kamara met assist van E. Hestad Molde
75' Wissel Molde Wissel S. Svendsen voor M. Mostrøm Molde
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Ćorić voor M. Rog Dinamo Zagreb
77' Wissel Molde Wissel R. Gabrielsen voor E. Hestad Molde
80' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Antolić Dinamo Zagreb
87' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hussain Molde
87' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Armin Hodžić Dinamo Zagreb
87' Wissel Molde Wissel D. Hestad voor E. Hussain Molde
95' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Ivo Pinto Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Dinamo Zagreb
Opstellingen Molde - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Molde - Dinamo Zagreb

Molde en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 28 juli 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.