Nabeschouwing Monaco - Valencia (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 25 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Monaco het dinsdag 25 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Monaco - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Valencia (2-1)

Het Champions League duel tussen Monaco en Valencia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Negredo. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Monaco dat via A. Raggi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. U. Echiejile dacht na 75 minuten te scoren voor Monaco, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Valencia
2
1
LIVE Monaco - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Valencia Doelpunt Negredo Valencia
17' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Raggi Monaco
38' Gele kaart Monaco Gele kaart voor M. Pašalić Monaco
52' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rúben Vezo Valencia
52' Wissel Monaco Wissel T. Lemar voor M. Pašalić Monaco
56' Gele kaart Monaco Gele kaart voor J. Toulalan Monaco
60' Wissel Valencia Wissel Paco Alcácer voor Negredo Valencia
62' Wissel Monaco Wissel U. Echiejile voor L. Kurzawa Monaco
64' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor Ivan Cavaleiro Monaco
65' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Rodrigo Valencia
72' Gele kaart Monaco Gele kaart voor U. Echiejile Monaco
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
75' Doelpunt Monaco Doelpunt U. Echiejile met assist van G. Carrillo Monaco
77' Wissel Valencia Wissel Danilo Barbosa voor E. Pérez Valencia
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor P. Piatti Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Valencia
Opstellingen Monaco - Valencia

Voorbeschouwing Monaco - Valencia

Monaco en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Valencia in de Champions League vond plaats op 19 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Monaco. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.