Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bayern München (0-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 16 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 16 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Olympiakos Piraeus - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bayern München (0-3)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Bayern München is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Müller. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het FC Bayern München dat via M. Götze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Müller dacht na 92 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Olympiakos Piraeus - Bayern München 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Kasami Olympiakos Piraeus
23' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor E. Cambiasso Olympiakos Piraeus
25' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Elabdellaoui Olympiakos Piraeus
45' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Müller FC Bayern München
52' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van A. Vidal FC Bayern München
59' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor R. Lewandowski FC Bayern München
61' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hernâni voor A. Domínguez Olympiakos Piraeus
66' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor E. Cambiasso Olympiakos Piraeus
76' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor Xabi Alonso FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel M. Götze voor A. Vidal FC Bayern München
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Sebá voor F. Pardo Olympiakos Piraeus
86' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
89' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Götze met assist van K. Coman FC Bayern München
92' Penalty FC Bayern München Penalty T. Müller FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Bayern München
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Bayern München

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Bayern München

Olympiakos Piraeus en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Bayern München elkaar treffen in de Champions League.