Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb (2-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 4 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 4 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb (2-1)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van Armin Hodžić. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via F. Pardo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut kreeg J. Pivarić van Dinamo Zagreb voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Zagreb de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 90e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via F. Pardo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Rog Dinamo Zagreb
21' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Armin Hodžić met assist van J. Pivarić Dinamo Zagreb
28' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
51' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Manuel da Costa voor Botía Olympiakos Piraeus
53' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Gonçalo Dinamo Zagreb
57' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Á. Henríquez voor Armin Hodžić Dinamo Zagreb
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel F. Pardo voor Hernâni Olympiakos Piraeus
65' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Pardo met assist van B. Ideye Olympiakos Piraeus
69' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
79' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb Tweede gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Sigali voor M. Pjaca Dinamo Zagreb
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Finnbogason voor P. Kasami Olympiakos Piraeus
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Musa voor J. Fernándes Dinamo Zagreb
90' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Pardo met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Dinamo Zagreb

Olympiakos Piraeus en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Olympiakos Piraeus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Zagreb slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.