Nabeschouwing Olympique Lyon - Gent (1-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 24 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Olympique Lyon het dinsdag 24 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Olympique Lyon - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Gent (1-2)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Gent is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ferri. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Gent dat via D. Miličević dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Coulibaly dacht na 95 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Olympique Lyon - Gent 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt J. Ferri met assist van R. Ghezzal Olympique Lyonnais
16' Gele kaart Gent Gele kaart voor L. Nielsen Gent
25' Gele kaart Gent Gele kaart voor Renato Neto Gent
32' Doelpunt Gent Doelpunt D. Miličević Gent
38' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Bedimo Olympique Lyonnais
48' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Ferri Olympique Lyonnais
58' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Foket Gent
64' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Sergi Darder voor S. Malbranque Olympique Lyonnais
67' Wissel Gent Wissel B. Raman voor K. Saief Gent
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel C. Beauvue voor R. Ghezzal Olympique Lyonnais
75' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
82' Wissel Gent Wissel Rafinha voor B. Dejaegere Gent
85' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor J. Ferri Olympique Lyonnais
87' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
95' Doelpunt Gent Doelpunt K. Coulibaly met assist van D. Miličević Gent
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Raman Gent
90' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Gent
Opstellingen Olympique Lyon - Gent

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Gent

Olympique Lyon en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Gent in de Champions League vond plaats op 16 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.