Nabeschouwing Olympique Lyon - Valencia (0-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 29 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Olympique Lyon het dinsdag 29 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Olympique Lyon - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Valencia (0-1)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Valencia is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 42e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Feghouli. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Olympique Lyon - Valencia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Valencia Doelpunt S. Feghouli met assist van P. Piatti Valencia
43' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Ferri voor Sergi Darder Olympique Lyonnais
52' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Javi Fuego Valencia
59' Wissel Valencia Wissel Aderllan Santos voor A. Abdennour Valencia
61' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Gonalons Olympique Lyonnais
63' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
67' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor A. Kalulu Olympique Lyonnais
71' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor Negredo Valencia
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel C. Beauvue voor A. Lacazette Olympique Lyonnais
78' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Ghezzal voor J. Morel Olympique Lyonnais
84' Wissel Valencia Wissel Danilo Barbosa voor E. Pérez Valencia
91' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jaume Doménech Valencia
93' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Ferri Olympique Lyonnais