Nabeschouwing Porto - Dynamo Kiev (0-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 24 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Porto het dinsdag 24 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Porto - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Dynamo Kiev (0-2)

Het Champions League duel tussen Porto en Dynamo Kiev is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Yarmolenko. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Dynamo Kyiv dat via D. González dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Porto - Dynamo Kiev 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Penalty Dynamo Kyiv Penalty A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
36' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Danilo Silva Dynamo Kyiv
38' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
46' Wissel Porto Wissel André André voor M. Pereira Porto
64' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt D. González Dynamo Kyiv
67' Wissel Porto Wissel D. Osvaldo voor Y. Brahimi Porto
67' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor G. Imbula Porto
68' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
78' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Y. Belhanda voor D. González Dynamo Kyiv
84' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Buyalskyy voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Ł. Teodorczyk voor Júnior Moraes Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Dynamo Kiev
Opstellingen Porto - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Porto - Dynamo Kiev

Porto en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 16 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dynamo Kiev slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.