Nabeschouwing Porto - Maccabi Tel Aviv (2-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 20 oktober 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Porto het dinsdag 20 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv.

Via de Porto - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Maccabi Tel Aviv (2-0)

Het Champions League duel tussen Porto en Maccabi Tel Aviv is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 37e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Aboubakar. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Porto dat via Y. Brahimi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Porto - Maccabi Tel Aviv 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Porto Gele kaart voor Jesús Corona Porto
33' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
37' Doelpunt Porto Doelpunt V. Aboubakar met assist van M. Layún Porto
41' Doelpunt Porto Doelpunt Y. Brahimi met assist van V. Aboubakar Porto
54' Wissel Porto Wissel Tello voor Jesús Corona Porto
54' Wissel Porto Wissel Danilo Pereira voor G. Imbula Porto
56' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor N. Mitrović Maccabi Tel Aviv
73' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel G. Vermouth voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
79' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor T. Ben Chaim Maccabi Tel Aviv
84' Wissel Porto Wissel H. Herrera voor Y. Brahimi Porto
84' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Itzhaki voor T. Ben Chaim Maccabi Tel Aviv
91' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Carlos García Maccabi Tel Aviv