Nabeschouwing PSG - Real Madrid (0-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 21 oktober 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt PSG het woensdag 21 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes (Paris) in Paris.

Via de PSG - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Real Madrid (0-0)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen PSG en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was PSG dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Real Madrid kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE PSG - Real Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor B. Matuidi Paris Saint Germain
50' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas Moura voor E. Cavani Paris Saint Germain
67' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor Á. di María Paris Saint Germain
69' Wissel Real Madrid Wissel L. Modrić voor Isco Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel D. Cheryshev voor Jesé Real Madrid
77' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Vázquez Real Madrid
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Lavezzi voor M. Verratti Paris Saint Germain
85' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Cheryshev Real Madrid
87' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor S. Aurier Paris Saint Germain