Nabeschouwing PSG - Shakhtar Donetsk (2-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 8 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt PSG het dinsdag 8 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes (Paris) in Paris.

Via de PSG - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Shakhtar Donetsk (2-0)

Het Champions League duel tussen PSG en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van Lucas Moura. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Paris Saint Germain dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE PSG - Shakhtar Donetsk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
57' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Lucas Moura met assist van Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
61' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Srna Shakhtar Donetsk
68' Wissel Paris Saint Germain Wissel Á. di María voor B. Matuidi Paris Saint Germain
69' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Cavani voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
69' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
74' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Kovalenko voor Marlos Shakhtar Donetsk
78' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor Eduardo Da Silva Shakhtar Donetsk
81' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Ismaily Shakhtar Donetsk
84' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Y. Rakitskiy Shakhtar Donetsk
86' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van Lucas Moura Paris Saint Germain
87' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Nkunku voor Lucas Moura Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Shakhtar Donetsk
Opstellingen PSG - Shakhtar Donetsk

Voorbeschouwing PSG - Shakhtar Donetsk

PSG en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Shakhtar Donetsk in de Champions League vond plaats op 30 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Shakhtar Donetsk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.