Nabeschouwing Pyunik - Folgore (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 30 juni 2015 - 18:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Pyunik het dinsdag 30 juni 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Folgore. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Folgore live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Folgore (2-1)

Het Champions League duel tussen Pyunik en Folgore is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Pyunik op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Satumyan. Helaas voor Pyunik werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Pyunik dat via C. Romero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Hirsch dacht na 71 minuten te scoren voor Folgore, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 71e minuut moest Folgore verder met een man minder, nadat F. Ceschi een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Folgore
2
1
LIVE Pyunik - Folgore 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Folgore teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Folgore Gele kaart voor S. Pacini Folgore
35' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor R. Hovsepyan Pyunik
47' Doelpunt Pyunik Doelpunt V. Satumyan Pyunik
46' Wissel Pyunik Wissel C. Romero voor R. Hovsepyan Pyunik
48' Doelpunt Pyunik Doelpunt C. Romero Pyunik
56' Gele kaart Folgore Gele kaart voor F. Ceschi Folgore
65' Wissel Pyunik Wissel Razmik Hakobyan voor J. Jeremiah Pyunik
70' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor K. Hovhannisyan Pyunik
71' Doelpunt Folgore Doelpunt A. Hirsch Folgore
71' Tweede gele kaart Folgore Tweede gele kaart voor F. Ceschi Folgore
72' Wissel Folgore Wissel M. Casadei voor S. Pacini Folgore
79' Wissel Pyunik Wissel S. Shahinyan voor G. Hovhannisyan Pyunik
80' Wissel Folgore Wissel A. Della Valle voor F. Perrotta Folgore
93' Gele kaart Folgore Gele kaart voor F. Bollini Folgore
93' Gele kaart Folgore Gele kaart voor A. Hirsch Folgore
95' Wissel Folgore Wissel E. Amici voor A. Hirsch Folgore