Nabeschouwing Qarabağ - Celtic (0-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 5 augustus 2015 - 18:30 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Qarabağ het woensdag 5 augustus 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Celtic (0-0)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Qarabağ en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - Celtic
LIVE Qarabağ - Celtic 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Johansen Celtic
64' Wissel Qarabağ Wissel Ä. İsmayılov voor R. Poepon Qarabağ
67' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor N. Çiftçi Celtic
74' Wissel Qarabağ Wissel E. Mämmädov voor A. El Jadeyaoui Qarabağ
79' Wissel Celtic Wissel K. Commons voor G. Mackay-Steven Celtic
84' Wissel Qarabağ Wissel C. Tağıyev voor Dani Quintana Qarabağ
84' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor S. Armstrong Celtic
88' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Celtic
Opstellingen Qarabağ - Celtic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Qarabağ - Celtic

Qarabağ en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Celtic in de Champions League vond plaats op 29 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Qarabağ 0
Winst Celtic 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Qarabağ - Celtic Opstelling Qarabağ Opstelling Celtic Live Qarabağ - Celtic Live Qarabağ - Celtic kijken Qarabağ - Celtic kijken Live Qarabağ - Celtic stream Qarabağ - Celtic Fox Sports Nabeschouwing Qarabağ - Celtic Uitslag Qarabağ - Celtic Statistieken Qarabağ - Celtic Champions League 2015/2016 Qarabağ - Celtic wedden Qarabağ - Celtic gokken Qarabağ - Celtic Unibet