Nabeschouwing Rapid Wien - Ajax (2-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 29 juli 2015 - 21:05 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Rapid Wien het woensdag 29 juli 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Ajax (2-2)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Rapid Wien en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 25e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Klaassen. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Ajax dat via D. Klaassen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kainz dacht na 48 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut werd S. Schwab van Rapid Vienna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rapid Vienna het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 76 minuten spelen wist Rapid Vienna via R. Berič de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Ajax
Goals
2
2
LIVE Rapid Wien - Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Klaassen met assist van D. Sinkgraven Ajax
42' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Petsos Rapid Vienna
43' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Klaassen met assist van A. Milik Ajax
48' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt F. Kainz met assist van R. Berič Rapid Vienna
59' Rode kaart Rapid Vienna Rode kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
60' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor S. Hofmann Rapid Vienna
69' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Schaub voor P. Schobesberger Rapid Vienna
71' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Klaassen Ajax
74' Wissel Ajax Wissel V. Fischer voor A. El Ghazi Ajax
76' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt R. Berič met assist van L. Schaub Rapid Vienna
76' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
84' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Huspek voor F. Kainz Rapid Vienna
84' Wissel Ajax Wissel Y. Sanogo voor A. Milik Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Ajax
Opstellingen Rapid Wien - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien - Ajax

Rapid Wien en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Ajax elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Rapid Wien - Ajax Opstelling Rapid Wien Opstelling Ajax Live Rapid Wien - Ajax Live Rapid Wien - Ajax kijken Rapid Wien - Ajax kijken Live Rapid Wien - Ajax stream Rapid Wien - Ajax Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Ajax Uitslag Rapid Wien - Ajax Statistieken Rapid Wien - Ajax Champions League 2015/2016 Rapid Wien - Ajax wedden Rapid Wien - Ajax gokken Rapid Wien - Ajax Unibet