Nabeschouwing Rapid Wien - Shakhtar Donetsk (0-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 19 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Rapid Wien het woensdag 19 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Shakhtar Donetsk (0-1)

Het Champions League duel tussen Rapid Wien en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Marlos. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Shakhtar Donetsk
LIVE Rapid Wien - Shakhtar Donetsk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor R. Berič Rapid Vienna
26' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
30' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
38' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Srna Shakhtar Donetsk
38' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
40' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
44' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Marlos met assist van Y. Rakitskiy Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Malyshev voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
59' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Kainz Rapid Vienna
66' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Fred Shakhtar Donetsk
80' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor F. Kainz Rapid Vienna
80' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor Marlos Shakhtar Donetsk
84' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor S. Hofmann Rapid Vienna
86' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
89' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Prosenik voor R. Berič Rapid Vienna