Nabeschouwing Real Madrid - Manchester City (1-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 4 mei 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Real Madrid het woensdag 4 mei 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Manchester City (1-0)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Manchester City is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Real Madrid - Manchester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Manchester City Wissel E. Mangala voor V. Kompany Manchester City
20' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt Fernando Real Madrid
30' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor K. De Bruyne Manchester City
56' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Jesé Real Madrid
61' Wissel Manchester City Wissel R. Sterling voor Y. Touré Manchester City
67' Wissel Real Madrid Wissel J. Rodríguez voor Isco Real Madrid
69' Wissel Manchester City Wissel K. Iheanacho voor Jesús Navas Manchester City
71' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernando Manchester City
83' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Vázquez Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor L. Modrić Real Madrid
94' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor N. Otamendi Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Manchester City
Opstellingen Real Madrid - Manchester City

Voorbeschouwing Real Madrid - Manchester City

Real Madrid en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Manchester City in de Champions League vond plaats op 26 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Manchester City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.