Nabeschouwing Roma - Bayer Leverkusen (3-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 4 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Roma het woensdag 4 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico (Roma) in Roma.

Via de Roma - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Bayer Leverkusen (3-2)

Het Champions League duel tussen Roma en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Mohamed Salah. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Roma dat via E. Džeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Mehmedi dacht na 46 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via J. Hernández, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 79e minuut werd Ö. Toprak van Bayer 04 Leverkusen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bayer 04 Leverkusen met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 80e minuut scoorde M. Pjanić namens Roma. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Roma - Bayer Leverkusen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Roma Doelpunt Mohamed Salah met assist van E. Džeko Roma
29' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van R. Nainggolan Roma
46' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi met assist van K. Kampl Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
51' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Hernández met assist van K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
56' Wissel Roma Wissel Maicon voor A. Florenzi Roma
61' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Papadopoulos Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Roma Wissel J. Iturbe voor Y. Gervinho Roma
73' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Kramer voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Roma Wissel V. Torosidis voor Maicon Roma
79' Rode kaart Bayer 04 Leverkusen Rode kaart voor Ö. Toprak Bayer 04 Leverkusen
80' Penalty Roma Penalty M. Pjanić Roma
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor A. Mehmedi Bayer 04 Leverkusen
94' Gele kaart Roma Gele kaart voor W. Szczęsny Roma
91' Gele kaart Roma Gele kaart voor V. Torosidis Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Bayer Leverkusen
Opstellingen Roma - Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing Roma - Bayer Leverkusen

Roma en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Bayer Leverkusen in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.