Nabeschouwing Roma - Real Madrid (0-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 17 februari 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Roma het woensdag 17 februari 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico (Roma) in Roma.

Via de Roma - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Real Madrid (0-2)

Het Champions League duel tussen Roma en Real Madrid is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Real Madrid dat via Jesé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Roma - Real Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Marcelo Real Madrid
62' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
64' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor S. El Shaarawy Roma
64' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor Isco Real Madrid
77' Wissel Roma Wissel D. De Rossi voor W. Vainqueur Roma
82' Wissel Real Madrid Wissel Jesé voor J. Rodríguez Real Madrid
85' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
86' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Jesé met assist van L. Modrić Real Madrid
87' Wissel Roma Wissel F. Totti voor A. Florenzi Roma
89' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor Cristiano Ronaldo Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Real Madrid
Opstellingen Roma - Real Madrid

Voorbeschouwing Roma - Real Madrid

Roma en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 5 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.