Nabeschouwing Salzburg - Malmo FF (2-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 29 juli 2015 - 19:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Salzburg het woensdag 29 juli 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Malmo FF (2-0)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Malmo FF is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ulmer. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Salzburg dat via M. Hinteregger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Malmo FF
2
0
LIVE Salzburg - Malmo FF 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor K. Árnason Malmö FF
46' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
51' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Ulmer met assist van C. Leitgeb Salzburg
61' Wissel Malmö FF Wissel J. Berget voor T. Sana Malmö FF
63' Wissel Salzburg Wissel Felipe Pires voor D. Oberlin Salzburg
76' Wissel Salzburg Wissel H. Nielsen voor M. Djuricin Salzburg
77' Wissel Malmö FF Wissel M. Eikrem voor V. Rodić Malmö FF
89' Penalty Salzburg Penalty M. Hinteregger Salzburg
92' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Keïta Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel S. Lainer voor D. Atanga Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Malmo FF
Opstellingen Salzburg - Malmo FF

Voorbeschouwing Salzburg - Malmo FF

Salzburg en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 27 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Salzburg als Malmo FF wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.