Nabeschouwing Sarajevo - Lech Poznań (0-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 14 juli 2015 - 21:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Sarajevo het dinsdag 14 juli 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań.

Via de Sarajevo - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Lech Poznań (0-2)

Het Champions League duel tussen Sarajevo en Lech Poznań is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Lech Poznań op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Hämäläinen. Helaas voor Lech Poznań werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Lech Poznań dat via D. Thomalla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sarajevo - Lech Poznań
LIVE Sarajevo - Lech Poznań 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Lech Poznań Wissel D. Dudka voor K. Linetty Lech Poznań
29' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor T. Barbarić Sarajevo
38' Wissel Lech Poznań Wissel D. Formella voor D. Kownacki Lech Poznań
40' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt K. Hämäläinen Lech Poznań
44' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor H. Duljević Sarajevo
58' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor D. Formella Lech Poznań
62' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt D. Thomalla Lech Poznań
64' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor T. Kędziora Lech Poznań
66' Wissel Sarajevo Wissel M. Alispahić voor M. Stojčev Sarajevo
69' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor B. Puzigaća Sarajevo
73' Wissel Sarajevo Wissel Al. Bekić voor K. Velkoski Sarajevo
78' Wissel Sarajevo Wissel E. Rustemović voor S. Radovac Sarajevo
78' Wissel Lech Poznań Wissel D. Jevtic voor S. Pawłowski Lech Poznań
81' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor D. Jevtic Lech Poznań