Nabeschouwing Sevilla - Manchester City (1-3) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 3 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Sevilla het dinsdag 3 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City.

Via de Sevilla - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Manchester City (1-3)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Manchester City is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut dacht Manchester City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Sterling. Helaas voor Manchester City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Manchester City dat via Fernandinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Trémoulinas dacht na 25 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Manchester City via W. Bony, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Sevilla - Manchester City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van Fernandinho Manchester City
11' Doelpunt Manchester City Doelpunt Fernandinho Manchester City
25' Doelpunt Sevilla Doelpunt B. Trémoulinas met assist van Coke Sevilla
36' Doelpunt Manchester City Doelpunt W. Bony met assist van Jesús Navas Manchester City
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Krychowiak Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel M. Krohn-Dehli voor Iborra Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel Mariano voor Coke Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel C. Immobile voor Llorente Sevilla
73' Wissel Manchester City Wissel K. De Bruyne voor R. Sterling Manchester City
86' Wissel Manchester City Wissel F. Delph voor W. Bony Manchester City
90' Wissel Manchester City Wissel M. Demichelis voor Fernandinho Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Manchester City
Opstellingen Sevilla - Manchester City

Voorbeschouwing Sevilla - Manchester City

Sevilla en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Manchester City in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.