Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Malmo FF (4-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 3 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 3 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF.

Via de Shakhtar Donetsk - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Malmo FF (4-0)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Malmo FF is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Gladkiy. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Shakhtar Donetsk dat via D. Srna dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eduardo Da Silva dacht na 55 minuten te scoren voor Shakhtar Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Shakhtar Donetsk via Alex Teixeira, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 89e minuut moest Malmö FF verder met een man minder, nadat K. Árnason een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Shakhtar Donetsk - Malmo FF 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor O. Lewicki Malmö FF
29' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
46' Wissel Malmö FF Wissel Y. Yotún voor J. Berget Malmö FF
47' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor K. Árnason Malmö FF
47' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Y. Yotún Malmö FF
48' Penalty Shakhtar Donetsk Penalty D. Srna Shakhtar Donetsk
55' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Eduardo Da Silva met assist van Bernard Shakhtar Donetsk
61' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
68' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Srna Shakhtar Donetsk
69' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Taison voor Fred Shakhtar Donetsk
73' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Alex Teixeira Shakhtar Donetsk
74' Wissel Malmö FF Wissel M. Eikrem voor N. Đurđić Malmö FF
75' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Kovalenko voor Bernard Shakhtar Donetsk
88' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor O. Kucher Shakhtar Donetsk
89' Tweede gele kaart Malmö FF Tweede gele kaart voor K. Árnason Malmö FF
91' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Alex Teixeira Shakhtar Donetsk
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Malmo FF
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Malmo FF

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Malmo FF

Shakhtar Donetsk en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shakhtar Donetsk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shakhtar Donetsk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.