Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - PSG (0-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 30 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Shakhtar Donetsk het woensdag 30 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Shakhtar Donetsk - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - PSG (0-3)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en PSG is geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Aurier. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Paris Saint Germain dat via David Luiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Srna dacht na 91 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Shakhtar Donetsk - PSG 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt S. Aurier met assist van Maxwell Paris Saint Germain
23' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt David Luiz met assist van S. Aurier Paris Saint Germain
65' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
71' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
71' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Kovalenko voor Marlos Shakhtar Donetsk
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas Moura voor E. Cavani Paris Saint Germain
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor Á. di María Paris Saint Germain
85' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
86' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor David Luiz Paris Saint Germain
89' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Thiago Silva Paris Saint Germain
91' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt D. Srna Paris Saint Germain
92' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Lavezzi voor Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain