Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Rapid Wien (2-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 25 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 25 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien.

Via de Shakhtar Donetsk - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Rapid Wien (2-2)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 10e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Marlos. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Rapid Vienna dat via L. Schaub dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hofmann dacht na 22 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 27e minuut scoorde Shakhtar Donetsk via O. Gladkiy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut moest Rapid Vienna verder met een man minder, nadat M. Sonnleitner een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk - Rapid Wien
2
2
LIVE Shakhtar Donetsk - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Marlos Shakhtar Donetsk
13' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub Rapid Vienna
22' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Hofmann Rapid Vienna
27' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
45' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Fred Shakhtar Donetsk
59' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
61' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
63' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor S. Hofmann Rapid Vienna
68' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Marlos Shakhtar Donetsk
68' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
70' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Schwab voor S. Grahovac Rapid Vienna
82' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Srna Shakhtar Donetsk
83' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
85' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Prosenik voor L. Schaub Rapid Vienna
87' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
88' Tweede gele kaart Rapid Vienna Tweede gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Rapid Wien
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Rapid Wien

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Rapid Wien

Shakhtar Donetsk en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Rapid Wien in de Champions League vond plaats op 19 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhtar Donetsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rapid Wien slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.