Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Crusaders (4-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 14 juli 2015 - 20:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Skënderbeu Korçë het dinsdag 14 juli 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders.

Via de Skënderbeu Korçë - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Crusaders (4-1)

Het Champions League duel tussen Skënderbeu Korçë en Crusaders is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Skënderbeu Korçë. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Skënderbeu Korçë op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Nimaga. Helaas voor Skënderbeu Korçë werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Skënderbeu Korçë dat via H. Salihi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Owens dacht na 48 minuten te scoren voor Crusaders, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Skënderbeu Korçë via B. Berisha, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Skënderbeu Korçë via H. Salihi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Skënderbeu Korçë - Crusaders
4
1
LIVE Skënderbeu Korçë - Crusaders 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skënderbeu Korçë - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt B. Nimaga Skënderbeu Korçë
29' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor B. Nimaga Skënderbeu Korçë
34' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt H. Salihi Skënderbeu Korçë
48' Doelpunt Crusaders Doelpunt J. Owens Crusaders
58' Wissel Crusaders Wissel J. Forsythe voor M. Carvill Crusaders
59' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor A. Mitchell Crusaders
62' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor P. Heatley Crusaders
72' Wissel Crusaders Wissel M. Snoddy voor J. Forsythe Crusaders
74' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel L. Latifi voor G. Progni Skënderbeu Korçë
76' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt B. Berisha Skënderbeu Korçë
78' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor C. McClean Crusaders
79' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel Esquerdinha voor V. Hristov Skënderbeu Korçë
83' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt H. Salihi Skënderbeu Korçë
88' Wissel Crusaders Wissel D. OCarroll voor R. Clarke Crusaders
93' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor M. Radaš Skënderbeu Korçë
93' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor M. Snoddy Crusaders
93' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel A. Abilaliaj voor H. Salihi Skënderbeu Korçë