Nabeschouwing Valencia - Gent (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 20 oktober 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Valencia het dinsdag 20 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Valencia - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Gent (2-1)

Het Champions League duel tussen Valencia en Gent is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Feghouli. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Gent dat via T. Foket dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Mitrović dacht na 72 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Valencia - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Valencia Doelpunt S. Feghouli met assist van Paco Alcácer Valencia
18' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
22' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
40' Doelpunt Gent Doelpunt T. Foket met assist van Renato Neto Gent
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor João Cancelo Valencia
61' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Santi Mina Valencia
66' Gele kaart Gent Gele kaart voor K. Saief Gent
68' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor Dani Parejo Valencia
70' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Foket Gent
72' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt S. Mitrović Valencia
82' Wissel Valencia Wissel Danilo Barbosa voor Paco Alcácer Valencia
84' Wissel Gent Wissel M. Simon voor T. Matton Gent
86' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Simon Gent
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia