Nabeschouwing Valencia - Zenit (2-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 16 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Valencia het woensdag 16 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Valencia - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Zenit (2-3)

Het Champions League duel tussen Valencia en Zenit is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van Hulk. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Zenit dat via Hulk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Witsel dacht na 54 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Valencia via André Gomes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Zenit via A. Witsel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Valencia - Zenit 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Zenit Doelpunt Hulk met assist van Danny Zenit
16' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
44' Doelpunt Zenit Doelpunt Hulk met assist van A. Dzyuba Zenit
46' Wissel Valencia Wissel Paco Alcácer voor Javi Fuego Valencia
46' Wissel Valencia Wissel André Gomes voor P. Piatti Valencia
53' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Paco Alcácer Valencia
54' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt A. Witsel Valencia
59' Wissel Zenit Wissel V. Faizulin voor A. Dzyuba Zenit
61' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Witsel Zenit
69' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor I. Smolnikov Zenit
71' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor S. Feghouli Valencia
73' Doelpunt Valencia Doelpunt André Gomes met assist van José Gayá Valencia
76' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Witsel met assist van O. Shatov Zenit
77' Wissel Zenit Wissel Neto voor A. Anyukov Zenit
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Mustafi Valencia
96' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hulk Zenit
96' Gele kaart Valencia Gele kaart voor André Gomes Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Zenit
Opstellingen Valencia - Zenit

Voorbeschouwing Valencia - Zenit

Valencia en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Valencia en Zenit elkaar treffen in de Champions League.