Nabeschouwing Žalgiris - Malmo FF (0-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 21 juli 2015 - 20:10 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Žalgiris het dinsdag 21 juli 2015 om 20:10 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Malmo FF (0-1)

Het Champions League duel tussen Žalgiris en Malmo FF is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 55e minuut dacht Malmö FF op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Tinnerholm. Helaas voor Malmö FF werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut kreeg S. Kerla van Žalgiris voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Žalgiris de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žalgiris - Malmo FF
LIVE Žalgiris - Malmo FF 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor E. Vaitkūnas Žalgiris
18' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor S. Nyuiadzi Žalgiris
29' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Y. Yotún Malmö FF
34' Wissel Žalgiris Wissel P. Janušauskas voor M. Kuklys Žalgiris
50' Wissel Malmö FF Wissel M. Johansson voor Z. Azinovic Malmö FF
55' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Tinnerholm Malmö FF
59' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor S. Kerla Žalgiris
63' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Brorsson Malmö FF
64' Wissel Žalgiris Wissel Lucas Gaúcho voor V. Lukša Žalgiris
68' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor J. Kendysh Žalgiris
71' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor D. Šemberas Žalgiris
73' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
75' Wissel Malmö FF Wissel E. Adu voor T. Sana Malmö FF
78' Wissel Žalgiris Wissel Jorge Chula voor D. Šernas Žalgiris
79' Tweede gele kaart Žalgiris Tweede gele kaart voor S. Kerla Žalgiris
93' Wissel Malmö FF Wissel A. Vindheim voor M. Eikrem Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Malmo FF
Opstellingen Žalgiris - Malmo FF

Voorbeschouwing Žalgiris - Malmo FF

Žalgiris en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Žalgiris en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 15 juli 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.