Nabeschouwing Benfica - Dynamo Kiev (1-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 1 november 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Benfica het dinsdag 1 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Dynamo Kiev (1-0)

Het Champions League duel tussen Benfica en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. E. Salvio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Benfica vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benfica uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Benfica - Dynamo Kiev 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. González Dynamo Kyiv
15' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Moroziuk Dynamo Kyiv
44' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor E. Makarenko Dynamo Kyiv
47' Penalty Benfica Penalty E. Salvio Benfica 1-0
45' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Vida Dynamo Kyiv
56' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Rybalka Dynamo Kyiv
59' Wissel Benfica Wissel A. Samaris voor L. Fejsa Benfica
61' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Besedin voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
70' Wissel Benfica Wissel R. Jiménez voor K. Mitroglou Benfica
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel P. Orikhovskyy voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
79' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Samaris Benfica
87' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor Goncalo Guedes Benfica
87' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Gromov voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
94' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Y. Khacheridi Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Dynamo Kiev
Opstellingen Benfica - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Benfica - Dynamo Kiev

Benfica en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dynamo Kiev slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.