Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (1-4) || Champions League 2016/2017

Zaterdag 3 juni 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Juventus het zaterdag 3 juni 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in National Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Caerdydd.

Via de Juventus - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (1-4)

Het Champions League duel tussen Juventus en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Ronaldo, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Juventus kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mandzukic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Casemiro zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat C. Ronaldo de 1-3 wist te scoren. In de 84e minuut moest Juventus verder met een man minder, nadat J. Cuadrado een tweede gele kaart kreeg. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Asensio die namens Real Madrid het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Juventus - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Dybala Juventus
20' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van D. Carvajal Real Madrid 0-1
27' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandzukic met assist van G. Higuain Juventus 1-1
31' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
42' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
53' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
61' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro Real Madrid 1-2
64' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van L. Modric Real Madrid 1-3
66' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
66' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor A. Barzagli Juventus
70' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
71' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor M. Pjanic Juventus
72' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
77' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor K. Benzema Real Madrid
78' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor P. Dybala Juventus
82' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Isco Real Madrid
84' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
89' Wissel Real Madrid Wissel A. Morata voor T. Kroos Real Madrid
90' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van Marcelo Real Madrid 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Real Madrid
Opstellingen Juventus - Real Madrid

Voorbeschouwing Juventus - Real Madrid

Juventus en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 13 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.