Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (4-2) (na verlenging) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 18 april 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Real Madrid het dinsdag 18 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (4-2) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 4-2 overwinning voor Real Madrid. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Real Madrid dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Real Madrid kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cristiano Ronaldo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Sergio Ramos kwam FC Bayern München in de 77e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de 84e minuut moest FC Bayern München verder met een man minder, nadat A. Vidal een tweede gele kaart kreeg. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 104 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Cristiano Ronaldo de 2-2 maakte namens Real Madrid. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 109e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 112e minuut was het Real Madrid dat via Marco Asensio de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Viktor Kassai af en was het Real Madrid die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

LIVE Real Madrid - Bayern München 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Vidal FC Bayern München
40' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
53' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 0-1
64' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor K. Benzema Real Madrid
70' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Xabi Alonso FC Bayern München
71' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Isco Real Madrid
71' Wissel FC Bayern München Wissel Douglas Costa voor F. Ribéry FC Bayern München
75' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Hummels FC Bayern München
75' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor Xabi Alonso FC Bayern München
76' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Casemiro Real Madrid 1-1
77' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt Sergio Ramos FC Bayern München 1-2
84' Tweede gele kaart FC Bayern München Tweede gele kaart voor A. Vidal FC Bayern München
88' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor R. Lewandowski FC Bayern München
101' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Robben FC Bayern München
104' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Sergio Ramos Real Madrid 2-2
109' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Marcelo Real Madrid 3-2
112' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio Real Madrid 4-2
114' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor T. Kroos Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Bayern München
Opstellingen Real Madrid - Bayern München

Voorbeschouwing Real Madrid - Bayern München

Real Madrid en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Bayern München in de Champions League vond plaats op 12 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Bayern München slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.