Nabeschouwing Sevilla - Leicester City (2-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 22 februari 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Sevilla het woensdag 22 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Leicester City (2-1)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Pablo Sarabia, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Correa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Leicester City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Vardy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Leicester City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clement Turpin, waardoor Sevilla een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Leicester City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Sergio Escudero Sevilla 1-0
55' Wissel Sevilla Wissel Daniel Carriço voor C. Lenglet Sevilla
58' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor A. Musa Leicester City
62' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van S. Jovetić Sevilla 2-0
63' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor J. Correa Sevilla
73' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van D. Drinkwater Leicester City 2-1
77' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
88' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor M. Albrighton Leicester City
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Leicester City
Opstellingen Sevilla - Leicester City

Voorbeschouwing Sevilla - Leicester City

Sevilla en Leicester City spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Leicester City elkaar treffen in de Champions League.