Nabeschouwing Bayern München - Besiktas (5-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 20 februari 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Bayern München het dinsdag 20 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Besiktas (5-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Vida in de 16e minuut, waardoor Beşiktaş met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 43 minuten was het T. Muller die FC Bayern München op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Bayern München via een goal van K. Coman in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee T. Muller zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Lewandowski. De vijfde treffer van FC Bayern München viel in de 88e minuut en kwam op naam te staan van R. Lewandowski.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ovidiu Alin Hațegan bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Besiktas 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor D. Vida Beşiktaş
33' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Quaresma Beşiktaş
38' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor R. Lewandowski FC Bayern München
43' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van D. Alaba FC Bayern München 1-0
44' Wissel FC Bayern München Wissel A. Robben voor J. Rodriguez FC Bayern München
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 2-0
57' Wissel Beşiktaş Wissel D. Tosic voor V. Love Beşiktaş
62' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Pepe Beşiktaş
66' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van J. Kimmich FC Bayern München 3-0
69' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gonul voor C. Erkin Beşiktaş
79' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van M. Hummels FC Bayern München 4-0
81' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribery voor K. Coman FC Bayern München
83' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor A. Vidal FC Bayern München
85' Wissel Beşiktaş Wissel T. Arslan voor G. Medel Beşiktaş
88' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Muller FC Bayern München 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Besiktas
Opstellingen Bayern München - Besiktas

Voorbeschouwing Bayern München - Besiktas

Bayern München en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Besiktas elkaar treffen in de Champions League.