Nabeschouwing Bayern München - Sevilla (0-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 11 april 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Bayern München het woensdag 11 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Sevilla (0-0)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Bayern München en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Correa in de 93e minuut, waardoor Sevilla met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Bayern München en Sevilla gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Bayern München, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter William Collum voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Bayern München - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
11' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
65' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor W. Ben Yedder Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel S. Ramirez voor P. Sarabia Sevilla
71' Wissel FC Bayern München Wissel T. Alcantara voor F. Ribery FC Bayern München
77' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor R. Lewandowski FC Bayern München
81' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor F. Vazquez Sevilla
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
87' Wissel FC Bayern München Wissel N. Sule voor Rafinha FC Bayern München
93' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor J. Correa Sevilla
93' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor S. Wagner FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Sevilla
Opstellingen Bayern München - Sevilla

Voorbeschouwing Bayern München - Sevilla

Bayern München en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Sevilla in de Champions League vond plaats op 3 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.